Vanaf 1 januari 2019 zal het inloopcentrum Compagnie & Co niet meer ondersteund worden door het CAW. De PVDA eist dat de stad Lommel de toekomst van het inloopcentrum niet in gevaar brengt en het inloopcentrum zelf verder financiert.

In Lommel leeft één op acht in armoede en groeit één op zeven kinderen op in kansarmoede. De voorbije jaren zijn deze cijfers steeds gestegen. Inschakelen van liefdadigheid en afschuiven van verantwoordelijkheid naar hogere instanties is misplaatst. Armoedebestrijding is een kerntaak van de stad.

Het inloopcentrum biedt voor iedereen en dus ook voor mensen in armoede een plaats voor ontmoeting en ontspanning. Daarnaast kan men er kleren wassen, een douche nemen of een hapje voor betaalbare prijzen.

94 ondertekenaars, op naar 100!

Teken jij ook?

Velden met een * zijn verplicht.

Door deze petitie te ondertekenen verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

1 reactie

  • Chris Van Kerckhoven
    ondertekend 2019-10-05 07:40:38 +0200

Doe je mee?